Cosul dvs este gol.

Livrare

LIVRARE


Livrare nationala si internationala
www.arcabableu.ro livreaza national
si international prin firmele de curierat rapid partenere.

 • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene: in curand
 • Livrare internationala in afara Uniunii Europene: in curand.

In cazul livrarilor internationale in tarile care nu sunt afisate online, modalitatea de livrare va fi comunicata explicit prin email.
Pentru mai multe informatii despre livrarile internationale te rugam sa ne scrii la arcaba.bleu@yahoo.com.
NOTA: Adresa de livrare nu mai poate fi modificata dupa ce comanda a fost confirmata.
NOTA: Nu livram catre casute postale.


Termen de livrare
Toate comenzile Arcaba Bleu sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni – Vineri 10:00-18:00 EET).
www.arcabableu.ro ofera spre vanzare produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse din care unele pot fi manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Procesul de productie dureaza pana la 10 zile lucratoare la care se adauga timpul de tranzit pana la destinatie.

 • Livrare standard – procesul de productie dureaza pana la 10 zile lucratoare de la data confirmatii comenzii pe email, in functie de disponibilitatea in productie.
 • Livrare expres – procesul de productie dureaza 5 zile lucratoare de la data confirmatii comenzii pe email, in functie de disponibilitatea in productie.

In functie de modalitatea de livrare aleasa, data estimata de livrare a produsului este mentionata in comanda ta pe www.arcabableu.ro si nu include timpul de tranzit pana la destinatie.

 • Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile nationale, exprimat in zile lucratoare: 1-3 zile.
 • Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile in UE, exprimat in zile lucratoare: in curand
 • Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile in afara UE, exprimat in zile lucratoare: in curand.


Urmarirea comenzii
Atunci cind comanda ta va fi expediata vei primi un email cu numarul de AWB si detalii pentru urmarirea status-ului comenzii.

Orar de livrare
Comenzile sunt livrate de curier de Luni pana Vineri intre orele 9:00-20:00 la adresa mentionata in comanda. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.
NOTA: Avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu putem solicita curierului livrarea la o anumita ora sau la o anumita data.
NOTA: Avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera.
NOTA: Adresa de livrare nu mai poate fi modificata dupa ce comanda a fost confirmata.

Costuri de livrare
Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier.Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.
Taxa de livrare standard prin curier depinde direct de adresa de livrare:

 • livrare nationala – maxim 30ron pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei, gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei

NOTA: Te rugam sa achiti exact valoarea comenzii care ti-a fost confirmata pe email; nu ne facem responsabili pentru solicitarile suplimentare efectuate de catre reprezentantii firmei de curierat.

 • livrare internationala in UE – dupa cum urmeaza: in curand
 • livrare internationala in afara UE – in curand


In cazul comenzilor cu 3 sau mai multe produse, datorita volumului aditional, taxele de transport vor fi communicate explicit prin email.

 • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene – preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP – delivery duty paid).
 • Livrare internationala in afara Uniunii Europene – preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU – delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de tine

Primirea coletului
Coletele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat.
Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.
Te rugam ca, la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

spacer
Website detinut de Arcaba Bleu S.R.L., CIF: 34646465, Reg.Com: J40/7204/2015