Cosul dvs este gol.

Retururi

RETURURI


Retururi
Te rugam sa ai in vedere ca produsele Arcaba Bleu pot fi manufacturate pe comanda, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, marime, altele – si deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. Arcaba Bleu garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.
Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.
Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – "Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."
Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele Arcaba Bleu, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Defecte fabricatie
Te asiguram ca toate produsele Smiling Shoes sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calitatii si conformitatii. Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit sa returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor, fie pentru restituirea contravalorii produselor.
Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Produsele Arcaba Bleu nu beneficiaza de garantie.

Defectele de fabricatie se refera produsele primite cu defecte (material rupt / dezlipit, , piele rupta / taiata / crapata / patata, produs descusut), insa nu se refera la produsele deteriorate ca urmare a purtarii / uzurii / distrugerii..
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru defecte de fabricatie.

Marime nepotrivita
In cazul in care este prima ta comanda pe www.arcabableu.ro, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un alt produs identic, o marime in plus sau in minus, sau poate fi ajustat pt marimea ta. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.
Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).
Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor / produselor primite cadou.
Retururile pentru marime nepotrivita se aplica numai clientilor care au cont personal pe www.arcabableu.ro.
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Procedura de returnare
In cazul in care doresti sa returnezi / schimbi un produs Arcaba Bleu trebuie sa ne comunici explicit aceasta intentie, in termen de 3 zile de la receptia produsului, fie pe email la adresa arcaba.bleu@yahoo.com, fie prin completarea
Formularului de Retur din contul tau pe www.arcabableu.ro.
Dupa analizarea solicitarii tale, iti vom confirma detaliile solutionarii returului. Avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele Arcaba Bleu, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

 • Retur refuzat – din pacate produsele tale nu pot fi returnate
 • Retur acceptat – te rugam sa urmezi pasii de mai jos:
  • pregateste produsele pt expediere-produsele trebuie expediate in maxim 5 zile de la primirea confirmarii pe email
  • verifica daca sunt indeplinite toate conditiile de returnare de mai jos
  • contacteaza firma de curierat rapid
  • pastreaza confirmarea de trimitere (AWB)

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.
Te vom anunta imediat ce returul tau a fost receptionat la fabrica si verificat dpdv al conformitatii cu conditiile de returnare. Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza returul tau numai dupa ce produsele au fost verificate dpdv al conformitatii cu conditiile de returnare de mai jos.

 • Ia cazul in care produsele nu sunt returnate in termen de 5 zile de la confirmarea returului pe email, sunt deteriorate si/sau fara formularul de retur complet, ne rezervam dreptul de a refuza returul si/sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
 • In cazul in care produsele sunt returnate fara ambalajul initial, cu cutia deteriorata, cu sigiliul si/sau etichetele lipsa/deteriorate, ne rezervam dreptul de a retine suma ocazionata cu deprecierea produselor, care iti va fi comunicata explicit pe email, sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
 • In cazul in care returul este refuzat si iti vom trimite produsele inapoi, iar pachetul este refuzat de tinene rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate.
 • In cazul in care returul se solutioneaza cu un schimb, noul produs va fi expediat in termen de maxim 5 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.
 • In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produsului,aceasta se va efectua in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.

Conditii de returnare
Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original nedeteriorat, cu sigiliul si etichetele originale nedeteriorate. Atat cutia de pantofi cat si sigiliul si etichetele sunt parte a produsului achizitionat.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat in clar cu toate informatiile (
sectiunea Formular Retur din contul personal pe site).
Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.
NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport.Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.
NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

Restituirea contravalorii produselor
In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului, urmatoarele taxe nu se vor restitui – taxa de livrare standard sau expres (inclusiv in cazul promotiilor referitoare la taxa de livare), taxele vamale, comisioanele bancare, diferentele de curs valutar in cazul platilor in EUR, alte taxe specifice dupa caz.
In cazul livrarilor internationale in afara UE nu se vor restitui taxele specifice fiecarei destinatii facturate separat de firma de curierat.
Restituirea contravalorii produsului, cu exceptia taxelor care se retin, se va efectua prin card (in cazul platilor efectuate prin card) sau banca (in cazul platilor efectuare cash sau prin banca), in contul / pe cardul de pe care a fost efectuata plata, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului in atelier/fabrica. Te vom anunta pe email imediat ce restituirea contravalorii produsului a fost procesata. Te rugam sa ai in vedere un interval de pina la 10 zile lucratoare pina la vizualizarea sumelor restituite in contul tau; acest interval depinde exclusiv de banca sau emitentul cardului tau si nu poate fi controlat de www.arcabableu.ro

Promotii
Produsele din categoria Promotii sunt produse existente pe stoc.
Confom OUG nr. 130/2000 art. 4 lit. b) - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
Conform OUG 34/2014 art. 9 (1) - "Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere [...]."
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.

RELATII CLIENTI

Pentru orice sugestie, recomandare, observatie te rugam sa ne scrii la arcaba.bleu@yahoo.com sau sa ne contactezi la numarul +40753254792/+40758111988 de Luni pina Vineri intre orele 10:00 – 18:00.

spacer
Website detinut de Arcaba Bleu S.R.L., CIF: 34646465, Reg.Com: J40/7204/2015